Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλαθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Καλώς ήρθατε στο Sophilia Suites, έναν διαδικτυακό προορισμό για την κράτηση πολυτελών διαμερισμάτων στα Κουφονήσια. Η χρήση του website μας υπόκειται στους παρόντες Όρους Χρήσης. Παρακαλούμε διαβάστε τους προσεκτικά πριν συνεχίσετε με την πλοήγηση και τη χρήση του website.

Αποδοχή Όρων

Με την πρόσβαση και τη χρήση του website του Sophilia Suites, δηλώνετε ότι αποδέχεστε τους παρόντες Όρους Χρήσης στο σύνολό τους. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, παρακαλούμε να μην χρησιμοποιείτε το website.

Πνευματικά Δικαιώματα

Το περιεχόμενο του website, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, γραφικών, λογοτύπων, εικόνων και λοιπού υλικού, αποτελεί ιδιοκτησία του Sophilia Suites και προστατεύεται από το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Επιτρέπεται η χρήση του υλικού μόνο για προσωπικούς και μη εμπορικούς σκοπούς, με την προϋπόθεση ότι δεν θα τροποποιηθεί.

Περιορισμοί Χρήσης

Απαγορεύεται η χρήση του website για παράνομους σκοπούς ή για δραστηριότητες που μπορεί να παραβιάσουν τους Όρους Χρήσης. Απαγορεύεται επίσης η χρήση του website με τρόπο που μπορεί να προκαλέσει ζημιά ή δυσλειτουργία στη λειτουργία του ή στη διαθεσιμότητά του για άλλους χρήστες.

Αλλαγές στους Όρους Χρήσης

Το Sophilia Suites διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους παρόντες Όρους Χρήσης ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Οι αλλαγές θα τίθενται σε ισχύ αμέσως μετά την ανάρτησή τους στο website.

Περιορισμός Ευθύνης

Το Sophilia Suites και οι συνεργάτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για ζημίες ή απώλειες που προκύπτουν από τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης του website, συμπεριλαμβανομένων περιπτώσεων απώλειας δεδομένων ή κέρδους.

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε ερωτήσεις ή παρατηρήσεις σχετικά με τους Όρους Χρήσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της ενότητας επικοινωνίας του website.