Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλαθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ/GDPR

Στο Sophilia Suites, δεσμευόμαστε να προστατεύουμε την ιδιωτικότητα και τα δεδομένα των επισκεπτών μας. Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, και προστατεύουμε τις πληροφορίες σας όταν επισκέπτεστε ή κάνετε χρήση του website μας.

Συλλογή Πληροφοριών

Μπορούμε να συλλέξουμε προσωπικά δεδομένα όπως το όνομα, διεύθυνση email, τηλεφωνικό αριθμό, και πληροφορίες πληρωμής, όταν κάνετε κράτηση μέσω του website μας ή όταν επικοινωνείτε μαζί μας για ερωτήσεις και υποστήριξη.

Χρήση Πληροφοριών

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για να διαχειριστούμε κρατήσεις, να απαντήσουμε σε ερωτήσεις, να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες και την εμπειρία στο website μας, και για μάρκετινγκ ή προωθητικούς σκοπούς, με την προϋπόθεση ότι έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας.

Διαφάνεια και Επιλογές

Παρέχουμε στους χρήστες τη δυνατότητα να επιλέξουν πώς οι πληροφορίες τους χρησιμοποιούνται, ιδίως για μάρκετινγκ και προωθητικούς σκοπούς. Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.

Ασφάλεια Δεδομένων

Λαμβάνουμε σοβαρά την ασφάλεια των δεδομένων σας και εφαρμόζουμε κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για να προστατεύσουμε τις πληροφορίες σας από ανεξουσίωτη πρόσβαση, τροποποίηση, αποκάλυψη ή καταστροφή.

Πρόσβαση και Διόρθωση

Παρέχουμε τη δυνατότητα στους χρήστες να προβάλλουν, να διορθώσουν ή να διαγράψουν τα προσωπικά τους δεδομένα που έχουν αποθηκευτεί στο σύστημά μας.

Αλλαγές στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Το Sophilia Suites διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί αυτή την πολιτική ανά πάσα στιγμή. Οι αλλαγές θα ανακοινώνονται μέσω του website μας και, όπου απαιτείται, μέσω ειδοποίησης προς τους χρήστες.

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ή τη διαχείριση των δεδομένων σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.